Over Dominique

Relax your body, Free your mind.

Uw schoonheid is mijn passie!

Mijn naam is Dominique, ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste, pedicure en visagiste. In mijn salon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop en waar met grote passie en veel enthousiasme wordt gewerkt.Even ontsnappen aan het jachtige leven van alledag, van top tot teen verzorgd worden, intens genieten en volledig tot rust komen.

Onze sfeervolle salon is gevestigd in Stekene waar zowel dames als heren terecht kunnen voor verschillende gezichts-, lichaams- en pedicurebehandelingen. Ook voor deelbehandelingen zoals epileren, wimpers en/of wenkbrauwen verven of harsen kunt u bij ons terecht.

Ik streef steeds naar perfectie en ontvangt u in alle rust, zodat u zalig kan genieten van de meest intense behandelingen en naderhand met een ontspannen geest de salon kan verlaten.

 

Voor de behandeling wordt altijd een huidanalyse uitgevoerd, zodat de behandeling helemaal op uw huid wordt afgestemd en u ook thuis de juiste producten kunt gebruiken om uw huid optimaal te verzorgen!

Ik ben altijd op zoek naar de grens tussen medische ingrepen en cosmetologie. Elke dag probeer ik dichterbij de grens te komen, zodat u cosmetische ingrepen kunt voorkomen of uitstellen. Daarom gebruik ik voor alle behandelingen enkel hoog gekwalificeerde producten die Parabenen vrij  zijn en niet getest op dieren.

 

Op onze website vindt u alle informatie over de behandelingen en de producten die in de salon worden gebruikt.

U bent van harte welkom om heerlijk te ontspannen in de salon, waar u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en vakkundigheid.

 

Graag tot ziens!

 

Dominique Geensen
Voor vragen, neem gerust contact met mij op.

Bent u niet tevreden, zeg het mij, bent u wel tevreden, vertel het rond!!