Massages

Verlicht uw lichaamsspanning middels behandeling van uw spieren en gewrichten. Door in te spelen op de energiebanen binnen uw lichaam, verlichten deze massages spierklachten en zorgen voor een optimaal gevoel van ontspanning. Of u nu kiest voor een klassieke massage, of bijvoorbeeld een hotstone massage, u komt heerlijk tot rust! Ervaar een van onze ontspannende massages en de meest aangename verzorging van uw huid!

Een moment van ontspanning, een moment van rust, een moment voor uwzelf!

Hotstone

Deze intense massage met warme basaltstenen is werkelijk een weldaad voor lichaam en geest! Dit wisten de Grieken en de Romeinen al lang. Ze gebruiken warme stenen in hun badhuizen om elkaar te masseren. Ook bij de Inca’s en de indianen en vele andere culturen was dit gebruik gekend. Deze basaltstenen van verschillende groottes  zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. De Indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur.

Door de combinatie van warmte, “druk” en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden,wat de massage effectiever maakt. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hot stone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de hot stone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen!

Zweedse massage

Het is een krachtige massage. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Afvalstoffen worden uit het lichaam verwijderd. Knopen worden uit de spieren gehaald. De doorbloeding wordt bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden verlicht. Daarnaast is het ook een heerlijk ontspannende massage zowel voor lichaam en geest. Deze innerlijke rust versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

De Zweedse massage is geschikt voor iedereen met pijn of blokkades, maar ook voor iedereen die een diep ontspannende massage wil krijgen.