Gelaatsbehandelingen

Invest in your skin.
It’ s going to represent you for a long time!

Elke vrouw weet dat de sleutel tot een zelfverzekerde verschijning een gezonde teint is. We streven er dan ook allemaal naar: een mooie, gladde huid die straalt, zonder oneffenheden. Geldt dat ook voor jou? Dan begint het allemaal met het verbeteren van de teint en het wegnemen van de oneffenheden. Wij bieden zowel gezichtsbehandelingen als combinatiebehandelingen voor gezicht en lichaam. Voor onze gelaatsbehandelingen maken wij gebruik van de producten van Ericson Laboratoire en Sothys. Door het toepassen van de juiste producten voor uw huid leveren wij maatwerk bij het oplossen van diverse huidproblemen. In samenwerking met u stellen wij een behandelplan op maat samen gericht op huidverbetering voor de lange termijn.

Het resultaat? Dat lijntjes minder zichtbaar zijn en dat je er elke dag weer stralend uitziet. En dat zal ook snel andere mensen opvallen.

Ericson Laboratoire

Bij het merk Ericson Laboratoire proberen ze dichterbij de grens te komen tussen medische ingrepen en cosmetologie, zodat je een cosmetsche ingreep kunt uitstellen of voorkomen. De gezichtsbehandelingen hebben een verbluffend resultaat. Bij alle behandelingen van Ericson Laboratoire beginnen we met een huidanalyse en in goed overleg bespreken we welke behandeling het beste bij uw wens aansluit. De gezichtsbehandelingen kunnen in kuur verband worden gedaan voor het beste resultaat.

Sothys

Sothys behandelingen zijn intensieve schoonheidsbehandelingen, gericht op snel resultaat. Voor zowel mannen als vrouwen. Sothys is een vooraanstaand merk binnen de professionele schoonheidsverzorging. In de aanpak van Sothys staat de klant en haar welzijn centraal. Een aanpak die Nail & Bodycare Dominique graag volgt. Daarom bieden we de Sothys behandelingen aan. Voor ieder huidtype en huidprobleem. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

a