Epilaties

Laughter Is The Best Cosmetic…

Ook voor het harsen met wax hebben we gekozen voor de beste kwaliteit. Nail & Bodycare Dominique verzorgt het ontharen van uw gezicht, benen en bikinilijn met hars.

Wanneer u een harsbehandelingwenst is het verstandig om 24 uur voor de harsbehandeling niet in de zon te liggen of van de zonnebank gebruik te maken. Vermijd gebruik van bodylotion of een andere crème.

Zorg ervoor dat je je haar in de 2 tot 3 weken voor behandeling niet scheert of knipt. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je (eerste) waxbehandeling te halen

Na het harsen behandelen wij uw huid met een kalmerende crème. Uw huid voelt weer heerlijk zacht aan! De eerste 24 uur na een harsbehandeling is het verstandig om uit de zon te blijven. Hiermee geeft u de huid kans op herstel en om te kalmeren.

Hoe lang uw huid ‘ haarvrij ‘ blijft is lastig te zeggen. Dit hangt af van verschillende factoren zoals uw haargroeisnelheid en de temperatuur. In de zomer groeien haren sneller dan in de winter. Gemiddeld blijven de haren 4 – 8 weken weg.

Great eyebrows doesn’t happen by chance. They happen by appointment.

Nazorg

Wat belangrijk is bij het harsen is dat je tot 24 uur na de behandeling niet in de zon gaat. Ook geen zonnebank. Door het harsen maak je allemaal piepkleine wondjes, als je dan in contact komt met uv-stralen kunnen ze verkleuren en dat kan blijvend zijn. Na het harsen van het lichaam is het belangrijk om goed te blijven scrubben, op deze manier kun je voorkomen dat er haartjes in gaan groeien.

z