Onze behandelingen

Fabulous In Every Way.
a
Bij ons kunt u terecht voor zeer uiteenlopende beauty behandelingen. Van een ontspannende massage tot bruids make-up en van harsen tot Detox behandelingen: Wij leggen u heerlijk in de watten. Hieronder vindt u alle beauty behandelingen die we u te bieden hebben.
a

Gelaat

Voor uw gelaat werken wij met gespecialiseerde producten die uw huid goed zullen doen. Bovendien zijn het ook producten die niet schadelijk zijn en dus voor een optimaal resultaat kunnen zorgen.  Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u zich weer goed in uw vel zult voelen. U ziet het resultaat niet alleen, maar u zult het zeker ook voelen.

LEES MEER
a

Epilaties

Ook voor het harsen met wax hebben we gekozen voor de beste kwaliteit. Nail & Bodycare Dominique verzorgt het ontharen van uw gezicht, benen en bikinilijn met hars.

LEES MEER

Maquillage

Laat je maquilleren voor een galabal, communiefeest, oudejaar, trouwfeest,… voor elke gelegenheid kan je bij ons een professionele make up laten uitvoeren.
Ook bruidsmaquillage is één van onze specialiteiten. De make up wordt aangepast aan jouw stijl, kledij, type en natuurlijk aan jouw wens. Van naturelle tot trendy maquillage, alles volgens de regels van het vak.

LEES MEER

Manicure

Verzorgde handen zijn een must voor elke vrouw. Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.

LEES MEER

Pedicure

Onderschat nooit een goede voetverzorging. We hebben onze voeten immers elke dag nodig. Verzorgde voeten voorkomen veel pijn en ongemakjes. Een regelmatige pedicure om de 6 à 8 weken is geen luxe.

LEES MEER

Massage

Ervaar een van onze ontspannende massages en de meest aangename verzorging van uw huid!

LEES MEER

Gelamour

Gelamour is een vernieuwend en innovatief product dat even dun is als een gewone nagellak, maar de hardheid en bescherming biedt van een gelnagel. Door middel van de nieuwste LED-techniek droogt deze lak binnen 30 seconden en is in 10 minuten af te weken.

LEES MEER

Gelnagels

Mooie nagels zijn een visitekaartje. Ze vertellen alles over de vrouw die ze draagt. Voor elke persoonlijkheid zijn er de juiste nagels, van fancy nails voor de modebewuste vrouw en French nails voor wie houdt van tijdloos en stijlvol tot een natuurlijke look. Als nagelstyliste is het een uitdaging om voor elke klant een look op maat te creëren

LEES MEER