Gepost door Dominique

Sea Of Spa

Uw huid is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit. De huid vraagt dagelijks om een aangepaste verzorging. Maar welke verzorging past bij u ? Nail & Bodycare Dominique biedt u een scala aan mogelijkheden. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld naar uw wensen en keuze. Uw huid heeft hulp nodig, ideaal komt u maandelijks naar het schoonheidsinstituut en past u dagelijks een goede verzorging toe. Zowel vrouwen als mannen kunnen terecht in de Nail & Bodycare Dominique voor een professionele schoonheidsbehandeling. Een mooie huid is een gezonde huid.

Sea of Life gebruikt niet te vergelijken concentraties van mineralen in MODDER, ZOUT, en WATER, voor een essentiële voeding en gebruikt haar innovatieve ideeën en formules in de bereiding van haar producten met 100% natuurlijke extracten, micro-algen (dunalliëla, spirulina en rhodella rijk aan vitamines en amino-zuren), kruiden- en bloemenextracten, olijfolie, jojoba-olie, calendula-olie, amandelolie, sesamzaadolie, avocado-olie en anti-oxidanten zoals niacin, ginkgo biloba, groene thee-extract en vitamine E.

Dit alles resulteert in gezondheids- en verzorgingsproducten met bewezen therapeutische eigenschappen.

BIO-Nano-technologie, een unieke en exclusieve toegepaste technologie! Deze procedure gebaseerd op efficiënte formules welke bepalen hoe een product door de huid wordt opgenomen. Door het gebruik van deze technologie bekomen we een trage opname van actieve ingrediënten welke een langere en diepere werking van het product garanderen.

Ervaar het gevoel en voel het verschil !


26 mineralen en oligo-elementen van Sea of Life:

Deze mineralen en oligo-elementen stimuleren de celstofwisseling en stabiliseren de vochtbalans. De moleculaire structuur van de mineralen zorgt evoor dat de mineralen de huid kunnen binnendringen en zodoende worden de huidcellen gevoed.
Mineralen gebruiken een osmoseproces waardoor een betere celstofwisseling op gang wordt gebracht van de onderhuidse laag naar het epidermis. Verlies aan mineralen staat direct verbonden met vochtverlies wat huidveroudering veroorzaakt.
Welkom in de fantastische wereld van herstellende mineralen en oligo-elementen, bron van gezondheid en jeugd!
Magnesium, Natrium, Broom, Kalium, Chloor,
Calcium, Zink, Selenium