Gepost door Dominique

Pure-Biotic

Acti-Biotic
• Therapie
Pure-Biotic – Anti-Hormonale Verzorging

• Indicaties
Acne, puistjes, hormonale disbalans

Probleem:

Onzuiverheden & Puistjes
Door verschillende oorzaken kan de huid vet worden of kunnen er puistjes ontstaan.
Wanneer een huid teveel talg aanmaakt kan het zijn dat de huid gaat glimmen en de poriën duidelijker zichtbaar zijn, ook is de kans op puistjes groter. Een puistje heeft iedereen wel eens maar het wordt pas echt vervelend als deze puistjes grote ontstekingen worden en er meer bij komen dan dat er verdwijnen. Een puistje zijn talgliertjes die zijn gaan onsteken, daardoor wordt de huid rood. Bepaalde bacteriën die zich in de talgklier bevinden zijn hier verantwoordelijk voor. De bacteriën zetten talg namelijk om naar vrije vetzuren en deze zorgen voor een ontsteking. Rond de pubertijd vinden er allerlei veranderingen plaats onder invloed van hormonen. Hormonen hebben invloed op de huid en de talgproductie daarom kijgt bijna iedereen tijdens de pubertijd te maken met puistjes of mee-eters.

Oplossing:

Talg reguleren | Ontstekingen verminderen
De huid heeft een natuurlijk schild, we noemen dit flora, waneer dit verstoord is krijgen beacteriën en schimmels de kans. ACTI-BIOTIC is ontwikkkelt om de gevoelige, vette, gecombineerde of acne huid te behandelen.
Een paar belangerijke ingredienten zijn:
Dermapur is een high-performance Phyto-complex wat het natuurlijk antibiotica stimuleert. Hierdoor kan de huid zich beter verdedigen tegen bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne en ontstekingen.
Acnet is een actief bestanddeel uit de Bio-Tech en pakt alle problemen van een vette huid aan. Het is een combinatie van nordihydroguaiaretinezuur of NDGA en oleanolzuur
Phycosaccharide AC is een oligo-saccharide afkomstig uit de zee, het vermindert de talg aanmaak.
Evermat is een nieuw actief bestanddeel met Enantia chlorantha ( een Afrikaanse boom extract ) , en oleanolzuur. Het vermidert het aantal cellen wat talg aanmaakt en vermindert 5α – reductase. Dit is een enzym dat verantwoordelijk is voor het omzetten van het mannelijke hormoon testosteron.
Biodextrol is een Bio – tech ingrediënt en heeft invloed op de mannelijkehormonen.
Het is het resultaat na onderzoek naar antibiotica. Door biologische omzetting van zetmeel extract , uitgevoerd door een speciaal enzym , de cyclodextrine – glycosyl – transferase wordt deze werkzame stof verkregen.

Belofte:

Frisse huid zonder ontstekingen.
Na 1 maand gebruik en behandelen zal de huid duidelijk gekalmeerd zijn en ontstekingen minder aanwezig zijn. De poriestructuur verfijnt en de valse teint verdwijnt. De huid komt weer in balans en zal niet meer glimmen.
Het is wel noodzakelijk om na de behandelingen in de salon, de thuisverzorging dagelijks te gebruiken.